fbpx

Péter Hajnalka gyógymasszőr bemutatkozás

Bemutatkozás

Bemutatkozás

Péter Hajnalka okleveles gyógymasszőr vagyok.

2017-ben személyes indíttatásból kezdtem el anatómiai és egészségügyi tanulmányaimat, de időközben teljesen beszippantott, így feladtam eredeti munkámat a turizmusban, hogy az új szakmámnak és hivatásomnak élhessek, minél több embernek tudjak segíteni, ezáltal kicsit jobbá, könnyebbé téve az életüket és ezáltal a világot.

A kezdeti, alapvető ismeretek megszerzését követően tudásomat folyamatosan bővítem, fejlesztem magamat hogy minél hatékonyabban, komplexebben tudjak a masszázsterápiával segíteni. Fontosnak tartom a masszázs és egyéb manuál-, mozgásterápiák által kínált regenerációs, pre és rehabilitációs lehetőségeket, valamint a sportolók támogatását, a test és lélek relaxációját, lazítását, feltöltését egy terápiás hatású aromaolajos vagy krémes svéd masszázs kezelés által.

Minden hozzám forduló vendégemen a legjobb tudásom szerint szeretnék segíteni így az izmok, kötőszövetek, ízületek karbantartásához jelenlegi eszköztáram a svéd és gyógymasszázs, passzív kimozgatás és nyújtás, a kinesiotape és sport tape ragasztása, a köpöly terápia, a Self Myofascialis Release technikák megtanítása.

Mottóm: “Törődj a testeddel, hogy a lelked szeressen lakni benne”

Miért minket válassz?

Mozgással az egészségért és optimális teljesítményért!

SZÉLESKÖRŰ TUDÁS

Legfrissebb szakirányú továbbképzésekben való részvétel, állandó tanulás miatt rendkívül széleskörű tudás és tapasztalat.

ONLINE TRÉNINGEK

Nem csak edzéseket, tornákat tartunk, hanem tanítunk! A feladatok betanításáról ha az szükségeltetik otthon is végezni videos kísérő anyagot kap a tanítvány, sportoló!

WORKSHOPOK

Workshopokon való részvétel a stúdió ügyfeleinek kedvezményes.
Nyomonkövetés elérhető és érthető – a tudás hatalom!

SPECIÁLIS IGÉNYEKHEZ

lovas, és egyéb rider sportolók mozgáskorrekciós tréningje, sportrehabilitációs szemléletű funkcionális edzések, szülés utáni komplex regenerációs program, szakértő gerinctréning.

KOMPLETT MOZGÁSTERÁPIA

KOMPLETT MOZGÁSTERÁPIA

Sport, és egyéb mozgásszervi sérülések komplett mozgásterápiája a legújabb kutatási eredmények felhasználásával.

GLOBÁLIS SZEMLÉLET

Szakértelemmel végzett, globális szemléletű mozgásprogramok az egészség és teljesítmény egyidejű eléréséhez.

EDZÉSTERV ÉS NYOMONKÖVETÉS

EDZÉSTERV ÉS NYOMONKÖVETÉS

Rugalmas lehetőségek helyszínen és on-line!
Edzésterv, kezelési napló, fejlődési nyomonkövetés!

SZEMÉLYRE SZABOTT

Személyre szabott on-line programok is elérhetők csomagáron – extra jó ár-érték arány!

AKÁR KISZÁLLÁS IS

24 órán belüli válaszadás. Kiszállás is megoldható workshopok esetén – cégeknél irodai mozgásprogramra, lovasoknak lovardába Hinging rider programra.

exercise (1)
"Lazább a csípőm, stabilabb a lábam. Megtalálom az ülőgumóimat. "Napi szinten több lovat lovagolok, így lehetőségem volt különböző vérmérsékletű és képzettségű lovon is kipróbálni. Érdekes volt megfigyelni a lovak reakcióját, amikor koncentráltam a légzésemre is. A pörgős, kapkodós ló is hamar visszanyugodott, míg a hajtósabb, lustább sokkal figyelmesebbé és élénkebbé vált."
gym (5)
"Napi szinten több lovat lovagolok, így lehetőségem volt különböző vérmérsékletű és képzettségű lovon is kipróbálni. Érdekes volt megfigyelni a lovak reakcióját, amikor koncentráltam a légzésemre is. A pörgős, kapkodós ló is hamar visszanyugodott, míg a hajtósabb, lustább sokkal figyelmesebbé és élénkebbé vált."
sit-up
"A ló visszajelzései: pontosabban, gyorsabban reagál a segítségeimre. Elengedettebb. A sportedző visszajelzései: Jobb az ülés, kevésbé ferde a tartás. Testtudatosabban tudom végrehajtani a feladatokat, jobb a koordinációm."

Helyszínek

  • BCA rehabilitációs és funkcionális központ
    1139 Budapest, Petneházy utca 60.