fbpx

Hinging Rider Vezetett program – 4 hetes 2. BLOKK

2
01
feb
14,000 Ft

A program:

Hinging Rider programot a lovas ülésbiztonsága, a rugalmas mozgáskövetés kívánalma, a segítség adások finomításának igénye hozta létre. Gyakorlott és sokat tapasztalt rehabilitációs trénerként az emberi test funkcionális anatómiáját, a biomechanikai alapelveket figyelembe véve a sportágnak megfelelő specializált igényeknek megfelelő mozgásformát, gyakorlattárat alakítottam ki a programban.

Cél: Légy hatékony és ne kártékony! 

A teljes program 3X4 hét. 

Külön a 4 hetes blokkok választásával lehetőséged van kipróbálni a programot.

Egyben vásárolva a 12 hetes programot pedig bizalmadért kedvező árat garantálok részedre.

Ha a 4 hetes programot választod, akkor az 1.-vel kezdd, mivel a gyakorlatok egymásra épülnek, megfelelő tudásbázisra így teszel szert.

Blokkok tematikája:

1. blokk  – mobilizáció, rugalmasság, tónus

Ebben a blokkban az ízületek, inak, szalagok és egyéb kötőszövetes elemek kellő tenzióját, és elasztikusságát kívánjuk elérni a gazdaságos, és biztonságos erőtranszferek létrehozásának céljából.

A puha, és koordinált mozgások alapfeltétele a teljes mozgástartomány megléte, a teljes érzékelés.

Core tréning alapjai már ide is bekerülnek, mely a következő blokk alapját is képezi egyben.

2. blokk (most ebben a programban vagy!) – stabilizáció

Core tréning lovasokra specializált gyakorlatai az alapoktól felépítve.

A vállöv, térd, talp szerepeinek megismerése, és megértése gyakorlatokon keresztül, avagy hogyan függ össze a bokád mobilitása a válladdal, avagy a talpad mozgékonysága a csípődével.

Olyan stabilitást célzunk, mely bármely kis vagy nagy mozgás létrejöttében biztosítja a koordinációt.

3. blokk – koordináció, mozgásláncok

Ebben a blokkban érik be az első két blokk teljes anyaga. Itt áll össze az idegrendszer óriási szerepe. Megtanuljuk alapvető képességeinket tudatosan használni, majd azokat a sajá céljainknak megfelelően újra automatizálni. Alapvető lovas sportokban igényelt képességek fejlesztése történik itt változatos gyakorlattárral.

A program működése:

Videós blokk:

A gyakorlatokat végig instruálom a videókban. Egészen az alapoktól kezdve felépítjük, és következetesen növelve az intenzitási illetve egyéb terhelési mutatókat haladunk lépésről-lépésre. A videók elején vagy végén, illetve egyes gyakorlatokat követően kis “elméleti” blokkok is hallhatók, hogy a lovaglás mely részéhez kapcsolódóan történik a gyakorlatok végzése, vagyis mi a célja az adott blokknak, gyakorlatnak.

4 héten keresztül heti 3 videós anyagot kapsz, melyek egymásra épülnek. A videókban szereplő gyakorlatsorok elvégzésének gyakorisága a heti 3 alkalomnál nem érdemes sűrűbbnek lennie. Amennyiben kevesebb idő akad egy héten, akkor is a progressziós sorrendet javasolt betartani, ne ugorj át gyakorlatsort! Bemelegítés, nyújtás, és mobilizációs protokoll videók ajándékba!

Mitől vezetett a tréning?

Hetente egy alkalommal élő-online tréning keretében kerül rögzítésre a video, mely a tagság idejére elérhető is marad – ez egy 60 perces alkalom. A felvett video tehát később is elérhető, ha nem tudtál résztvenni adott időben később is elvégezheted.

Ezen az órán személyesen is részt vehetsz a BCAtraining rehabilitációs és funkcionális tréning központban, Budapest XIII. kerület Petneházy utca 60. szám alatti funkcionális tréning teremben. (Jelenleg a COVID vírus infekció kontroll kormányzati rendeletnek megfelelően ezt nem biztosíthatjuk. Jelenleg kizárólag virtuális – élő online – módon kerül sor a heti közös tréningre)

A további két video elsősorban korrekciós anyagokat, gyakorlatokat tartalmaz, melyek a videótárban azonnal elérhetők. Ezen felül kifejezetten az adott csoport tagjainak készülő kisvideok is kerülnek a zárt csoportba.

Csoportlétszám maximum 10 fő.

Meghatározott időben indul.

Ez a 2. blokk

Új csoportba jelentkezés NYITVA!

Az első blokkal indulunk!

Jelentkezés: bcatrainingrita@gmail.com

A csoportot 6 fővel elindítjuk!

Pénz visszafizetési garancia: Amennyiben a csoport nem indul el, a teljes összeget visszafizetjük, vagy későbbi időpontra átvisszük, illetve másik tréningre is át tudjuk könyvelni.

Vásárlás után a megadott e-mail címen vesszük fel a kapcsolatot! Nézd meg az e-mail boxodat, esetleg a promóciós, spam, levélszemét mappákban is, ha nem találod a kapcsolatfelvételi e-mailt!

Lovaglás előtt és után közvetlenül végezhető 5-5 perces kis gyakorlatok is ajándék! 

Kinek ajánlott?

  • Aki következetesen szeretne egy rendszert elsajátítani, mely imádott sportját megfelelően kiegészíti.
  • Aki saját testi egészségének figyelembevételével is igyekszik sporttársa, azaz lova egészségére ügyelni
  • Kezdő lovasoknak is ajánlott, így alapjaiban sajátítasz el egy rendszert, megelőzve a buktatókat, és talán még sérüléseket is.
  • Sérülést követő gyógytorna befejeztével, illetve azzal párhuzamosan, ha gyógytornász, orvos engedélyezi.
  • Derék, hát, váll és térdfájdalmak esetén, melyek a lovaglásból adódóan fordulnak elő (először konzultáció orvossal, gyógytornásszal javasolt!)
  • Szülés után visszatéréshez kedvenc sportágunkhoz, versenybe való biztonságos visszatéréshez

 

Tréning leírása

Összes anyag:8 adás Időpont: 4 hét
0.0

0 értékelés

5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
14,000 Ft

Hinging rider tréning személyesen és on-line is elérhető.

Rehabilitációs tréner felügyelete és irányítása folyamatos, eszközök használatában, gyakorlatok bemutatásában instruál a személyes tréningek alkalmával a BCAtraining rehabilitációs és funkcionális tréning központ területén

A tagok bemelegítés és nyújtás protokoll blokkokat on-line kapnak bérlet vásárláskor azokat önállóan hajtják végre.

ÚJRA NYITVA VAGYUNK

GYÓGYTORNA, MANUÁLTERÁPIA, GYÓGYMASSZÁZS KEZELÉSEKRE TOVÁBBRA IS VÁLTOZATLAN FORMÁBAN VÁRUNK!

TRÉNINGEK, TORNÁK, JÓGA – a sport részleg, az alábbi feltételek mellett:

TripleX gerinctréning, Fitmummy kismama és szülés utáni tréning, BCAtraining funkcionális és sportrehabilitációs tréning, Hinging rider lovas mozgáskorrekciós tréning és 3D jóga, Senior tréning

Jelenleg személyes és hibrid formában elérhető tornák egyéni és kiscsoportos foglalkozásban.

194/2021 (IV.26.) kormányrendelet értelmében  a sporttevékenységek is újra folytathatók személyes részvétellel is a védettségi igazolvánnyal rendelkezők részére.

Május 17-től a BCAtraining a rendeletnek megfelelés mellett, a COVID infekció protokoll tartásával megnyitja a sportlétesítmény részleget is.

Az órarend feltöltve az Időpontfgolaló menüben!

Az egyéni foglalkozások mellett az alábbi csoportos órák érhetők el (csoportos óra 3 fő alatt nem kerül megtartásra, figyeld az időpontfoglalót!):

TripleX gerinctréning

Fitmummy szülés utáni tréning

BCAtraining funkcionális és sportrehab edzés

BCAtraining funkcionális és sportrehab senior tréning

Hinging rider lovas mozgáskorrekciós tréning

3D Yoga

Budapest, XIII. kerületében, könnyen megközelíthető helyen egy kellemes, barátságos, földszinti lakást alakítottunk át a tréningek, terápiák, kezelések helyszínévé!

Várunk szeretettel, mint egészséged támogatói! Csatlakozz egészségtudatos csapatunkhoz, ha számít hogy minőségi mozgás programot kapj, ahol figyelünk korábbi problémáidból adód eltérésekre is, és edzések mellett kezelésekkel, tanácsadással is támogatni tudunk! Mottónk: Légy hatékony és ne kártékony!

Fejlődj, erősödj, karcsúsodj, regenerálj, gyógyulj céltudatosan – a TE céljaidra szabjuk az órákat, ezért kizárólag kis létszámú csoport van a maximális figyelemért!

1139, Budapest, Petneházy utca 60.

bcatrainingrita@gmail.com