fbpx

BCAtraining bemutatkozás

BEMUTATKOZÁS
ALAPELV
TRÉNING KÖZPONT
ELŐNYÖK
Bemutatkozás 01

Bemutatkozás

BCA rehabilitációs és funkcionális tréning központ sportolói és hétköznapi egészség támogató mozgásprogramokat, tréningeket, edzéseket, workshopokat, kezeléseket holisztikus szemlélettel, átfogóan kínálja egy helyen.

A mozgásprogramok és kezelések sérülések, illetve egyéb mozgásszervi betegségek fennállásától kezdve egészen a versenyszintig tudja követni a sportolót, tanítványt, vendéget.

Csapatunk tagjai mindannyian elhivatottak saját szakterületük mellett az átfogó szemléletre, így csapatban dolgozva, a lehető legjobb megoldást tudjuk kínálni fájdalmas, mozgást akadályozó problémák megoldására éppúgy, mint sportolók, és szabadidő sportolók teljesítmény optimalizálására, mozgáskorrekciójára.

Alapelv 02

Alapelv

Alapelv a teljes embert figyelembe vevő, sokoldalú megközelítés mellett, az egészség megőrző, fejlesztő tevékenység. A teljesítmény növelése és optimalizálása is csak az egészség fenntartása mellett érdemleges, leginkább hosszú távon.

Sportolóink, vendégeink a tanítványaink, ugyanis programjaink egyben edukációs programok is a mozgáskorrekció, teljesítmény optimalizálás mellett. Ez azt jelenti, hogy a minket választók olyan tudás birtokába is kerülnek, mellyel megértik a programok célját, és menetét, és mindennapi rutinjukba is alkalmazni tudják azt. Vendégünk igényszintjéhez mérten anatómiai, élettani, és technikai információkkal, szemléletes bemutatókkal látjuk el.

Személyes tréningek mellett on-line tréning megoldások sora is rendelkezésre áll, általános érvénnyel rendelkező programoktól az egyéni on-line óráig. Bármely felületet is választja, nyomon követés, és dokumentálás történik. Edzésterv. és annak után követése alapvető, ugyanígy a kezelési tervekkel.

Tréning központ 03

Tréning központ

3 teremből álló átfogó lehetőséget biztosító központunkban az egyéni, és csoportos foglalkozások éppúgy elérhetők. Állapotfelmérést követő komplex program lehetőségek.

Funkcionális termünkben:

egyéni és csoportos funkcionális edzések változatos eszköztárral.
 1. Erő-, állóképesség, gyorsaság fejlesztés sportági kívánalmaknak megfelelően is – kiemelt sportágak: rider sportok (lovaglás, szörf, kerékpár, motor); futás, amatőr futball. (Bővebben BCA training és Lovas BCA)
 2. Mozgáskorrekciós programok preventív szemlélettel, teljesítmény, egészség és testkép harmonizálással – kiemelten: ülőmunkát végzőknek, egyoldalú megterhelésű munkát végzőknek (pl.: laboráns) (Bővebben BCA training)
 3. Gerinc edzés – kifejezetten gerinc egészségét támogató általános program – kiemelten: mindenkinek ajánlott, akinek akut panaszai nincsenek. (Bővebben BCA training)

Torna termünkben:

egyéni és csoportos torna programok.
 1. Gyógytorna – adott problémának megfelelő egyéni vagy csoportos tornák – nincsenek összeosztva a különböző metódust igénylő vendégek. (Bővebben: Gyógytorna)
 2. Jóga – csoportos foglalkozás keretében kifejezetten gerinc egészség szemléletű oktatás. (Bővebben: Jóga)
 3. Gerinctréning – egyéni és csoportos foglalkozás keretében többfajta program: 15 hetes fix idejű tréning, gyógytornát követően, vagy azzal párhuzamosan az egészséges testtudta, ízületi helyzetérzékelés és gerincegészségért (bővebben: TripleX Training). Továbbá kifejezetten ízületi mobilitásra irányuló, illetve törzs stabilitásra irányuló kis csoportos foglalkozások (bővebben: TripleX Training)
 4. Kismama torna és szülés utáni regenerációs tréning: egyéni és kiscsoportos tréning, gyógytornász vagy rehabilitációs tréner vezetésével! (Bővebben: Fitmummy tréning)

Rehabilitációs, regenerációs termünkben:

egyéni foglalkozás
 1. Gyógytorna – kizárólag egyéni foglalkozás, egybekötve manuálterápiával, kezelésekkel, ha szükséges
 2. Gyógymasszázs – kizárólag egyéni foglalkozás, egybekötve fasciális kezelésekkel, tornával, ha szükséges
 3. FDM, Kinesio tape kezelések
 4. Orvosi konzultáció

Miért minket válassz?

Mozgással az egészségért és optimális teljesítményért!

SZÉLESKÖRŰ TUDÁS

Legfrissebb szakirányú továbbképzésekben való részvétel, állandó tanulás miatt rendkívül széleskörű tudás és tapasztalat.

ONLINE TRÉNINGEK

Nem csak edzéseket, tornákat tartunk, hanem tanítunk! A feladatok betanításáról ha az szükségeltetik otthon is végezni videos kísérő anyagot kap a tanítvány, sportoló!

WORKSHOPOK

Workshopokon való részvétel a stúdió ügyfeleinek kedvezményes.
Nyomonkövetés elérhető és érthető – a tudás hatalom!

SPECIÁLIS IGÉNYEKHEZ

lovas, és egyéb rider sportolók mozgáskorrekciós tréningje, sportrehabilitációs szemléletű funkcionális edzések, szülés utáni komplex regenerációs program, szakértő gerinctréning.

KOMPLETT MOZGÁSTERÁPIA

KOMPLETT MOZGÁSTERÁPIA

Sport, és egyéb mozgásszervi sérülések komplett mozgásterápiája a legújabb kutatási eredmények felhasználásával.

GLOBÁLIS SZEMLÉLET

Szakértelemmel végzett, globális szemléletű mozgásprogramok az egészség és teljesítmény egyidejű eléréséhez.

EDZÉSTERV ÉS NYOMONKÖVETÉS

EDZÉSTERV ÉS NYOMONKÖVETÉS

Rugalmas lehetőségek helyszínen és on-line!
Edzésterv, kezelési napló, fejlődési nyomonkövetés!

SZEMÉLYRE SZABOTT

Személyre szabott on-line programok is elérhetők csomagáron – extra jó ár-érték arány!

AKÁR KISZÁLLÁS IS

24 órán belüli válaszadás. Kiszállás is megoldható workshopok esetén – cégeknél irodai mozgásprogramra, lovasoknak lovardába Hinging rider programra.

exercise (1)
"Lazább a csípőm, stabilabb a lábam. Megtalálom az ülőgumóimat. "Napi szinten több lovat lovagolok, így lehetőségem volt különböző vérmérsékletű és képzettségű lovon is kipróbálni. Érdekes volt megfigyelni a lovak reakcióját, amikor koncentráltam a légzésemre is. A pörgős, kapkodós ló is hamar visszanyugodott, míg a hajtósabb, lustább sokkal figyelmesebbé és élénkebbé vált."
gym (5)
"Napi szinten több lovat lovagolok, így lehetőségem volt különböző vérmérsékletű és képzettségű lovon is kipróbálni. Érdekes volt megfigyelni a lovak reakcióját, amikor koncentráltam a légzésemre is. A pörgős, kapkodós ló is hamar visszanyugodott, míg a hajtósabb, lustább sokkal figyelmesebbé és élénkebbé vált."
sit-up
"A ló visszajelzései: pontosabban, gyorsabban reagál a segítségeimre. Elengedettebb. A sportedző visszajelzései: Jobb az ülés, kevésbé ferde a tartás. Testtudatosabban tudom végrehajtani a feladatokat, jobb a koordinációm."

Helyszínek

 • BCA rehabilitációs és funkcionális központ
  1139 Budapest, Petneházy utca 60.

BCAtraining szolgáltatási területei VÁLTOZTAK

PEST: 1141, Budapest, Zugló, Mogyoródi út 169/a Sebaj Fejlesztőközpont

BUDA: 1112, Budapest, Villányi út 22/a Mozgásszervi és ultrahang rendelő

Szolgáltatások:

Kizárólag egyéni tréningek és kezelések:

Komplex mozgásszervi állapotfelmérés

Sportrehabilitációs tréning és kezelések- Hinging rider lovas sportmozgáskorrekciós tréning is

Medical fitnesz tréningek és kezelések (megváltozott egészségi állapotúak speciális edzésprogramja és kezelései)

Fascia tréningek és kezelések

Fitmummy tréningek és kezelések (pre- és postnatális program)

TripleX tréningek és kezelések (gerinc program)

Onkológiai betegek masszázs és mozgásprogramja

On-line videótáras tréningek, és on-line egyéni tréningek továbbra is változatlanul elérhetők, illetve programba illeszthetők.

A BCAtraining sportrehabilitációs és funkcionális tréning központ a Budapest, XIII. kerületben bezárt, kizárólag székhelyként maradt fent az ingatlan, így kérem ott ne keressék termeinket, szolgáltatásainkat!

A Honlapunk az új helyzethez igazítottan átalakítás alá fog kerülni, addig is türelmét köszönjük!

Töretlenül várom egészségét öntudatosan karbantartani kívánó klienseimet az új szolgáltatási területeken!

Király-Zellei Rita

A BCAtraining sportrehabilitációs trénere