fbpx

Órarend és Időpontfoglalás

BCAtraining szakembereinek időpontfoglaló naptára

Szakterületeink:

  • Tréningek, edzések, mozgásfejlesztések – Király-Zellei Rita, medical fitnesz szakértő, sportrehabilitációs tréner, edző, gyógymasszőr

Funkcionális edzések, személyi edzések

Hinging rider, speciális lovasoknak kifejlesztett funkcionális edzés

Sportrehabilitációs tréning – késői mozgásszervi rehabilitáció

Medical fitnesz – krónikus betegséggel élők, vagy azt megelőzni kívánok programja (szív-, és érrendszeri, légzőszervi, vese, emésztőszervrendszeri, hormonális, onkológiai, metabolikus eltérések megelőzése, gyógyulásának támogatása)

Manuális kezelések és gyógymasszázs – mozgásszervrendszer hatékonyság növelés – FDM, kinezio tape, köpöly, flossing, stb.

Gerinctréning, TripleX gerinctréning

Fasciatréning

Fitmummy pre-, és postantális tréning egyéni és csoportos formában (kismama és szülés utáni tornák)

  • Gyógytorna, manuálterápia – , gyógytornász

Trauma, ortopédia, rheuma, neurológiai területek mozgásszervi komplex rehabilitációja

Sportsérülések kezelése

Műtétek utáni rehabilitáció

Maitland féle manuálterápia, lágyszöveti terápia, és ízületi kimozgatások, gerincterápia

McKenzie féle gerinc terápia

  • Gyógy- és onkológiai masszázs – Király-Zellei Rita

Gyógymasszázs

Onkológiai betegek speciális masszázsa, és mozgás támogató foglalkozása

Manuális kezelések

  • Gyermekek mozgásfejlesztése, sportoló gyermekek erőnléti és korrekciós mozgás támogatása, sportsérülések késői rehabilitációja, iskola előkészítési fejlesztés – Szűcs Szilvia, szomatopedagógus, mozgásfejlesztő

Szenzomotoros fejlesztés

Tartáskorrekció

Sportági mozgás korrekció

Kognitív (tanulási) képesség fejlesztés

Sportoló gyermek sérülés utáni regenerációja rehabilitációja

Sportoló gyermek kiegészítő mozgást korrigáló, és erőnlét fejlesztés

Foglalás módja:

A foglalkozások jelenleg 2 helyszínen zajlanak PEST és BUDA területen, így a foglalásoknál az időpontok esetéebne ezt vegye figyelembe.

A foglalkozásokon való részvétel kizárólag bejelentkezés alapján lehetséges. A BCAtraining sportrehabilitációs és egyéb programokban résztvevőknek saját, egyeztetett, foglalt időpontjaik vannak. Az alábbi időpontfoglaló táblázatokban azon üres időpontokat találják, mellyel fenntartó kezelésekre, egyedi alkalmas tornára, tréningre, vagy személyi edzésre és az Állapotfelmérésre tud jelentkezni.

Amennyiben nem talál egyáltalán Önnek megfelelő időpontot, úgy kérem jelezze azt ÍRÁSBAN a bcatrainingrita@gmail.com e-mail címen, és igyekszem a lehető leggyorsabban időpontot szervezni Önnek!

Telefonon történő foglalás sajnos nem lehetséges. A telefonon történő konzultáció szintén mindig előre egyeztetett időpontban lehetséges a szakmai szolgáltatás jellege okán, hiszen adott klienssel történő foglalkozás közben a telefonálás teljesen kizárt; nyilván az Ön foglalkozásán is így lesz! Kérem megértését!

A táblázatok a szakterületek szerint egymás alatt helyezkednek el.

Adott napra kattintva láthatja az aznapi lehetséges foglalkozásra szabad időpontokat, arra kattintva adatai kitöltésével tudja az időpontot lefoglalni. Kérjük, hogy minden adatot töltsön ki! Az e-mail címére egy automatikus visszaigazoló e-mailt fog kapni.

Lemondás:

Az időpontot 24 órával a foglalkozás előtt e-mailen a bcatrainingrita@gmail.com címen lehet lemondani.

24 órán belül történő lemondás esetén a foglalkozás díját meg kell téríteni.

Jegyek és bérletek részletes árait, és a szolgáltatás igénybevételének feltételeit az Árak, Jegyek, On-line tréningek és ÁSZF menük tartalmazzák a szolgáltatás jellegétől függően. Árak és ÁSZF menüben találja részletesen jellegtől függetlenül is.

Fizetési lehetőségek:

A BCAtraining rehabilitációs és funkcionális tréning központ területén egyelőre kizárólag készpénzben tud fizetni. Átutalási igény esetén előreátutalást tudunk fogadni. Bizonyos szolgáltatásokra az On-line tréningek és a Jegyek menüben bankkártyával tud fizetni.

Bővebb információt az ÁSZF-ben talál ezen a linken: https://bcatraining.hu/altalanos-szerzodesi-feltetelek/

A foglalásával egyben elfogadja az adatkezelési tájékoztatónkban foglaltakat is, melyet ezen a linken megtekinthet: https://bcatraining.hu/adatkezelesi-tajekoztato/

Időpontfoglaló naptárak:

 

 

Király-Zellei Rita

Tréningek, tornák, edzések

funkcionális tréningek, gerinc tréningek, Hinging rider, Fitmummy kismama és szülés utáni tornák, manuális kezelések, sportrehabilitáció

április 2024
hét ked sze csü pén szo vas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345

Szűcs Szilvia, szomatopedagógus

mozgásfejlesztő, masszőr

Szűcs Szilvia, szomatopedagógus, mozgásfejlesztő, rehabilitációs terapeuta korrekciós, fejlesztő óráira tud ebben az időpontfoglalóban helyet foglalni.

SZILVIA ÓRÁI VÁLTOZÓ IDŐPONTOKBAN ÉRHETŐK EL! KÉREM, NÉZZE MEG AZ IDŐPONTFOGLALÓ NAPTÁRÁT, AZ TARTALMAZZA AZ AKTUÁLIS FOGLALHATÓ IDŐPONTOKAT! A teljes órarendet nem változtatjuk minden egyes alkalommal, így abban nem szerepel minden lehetséges időpont, köszönjük megértésüket!

Első alkalommal kizárólag egyéni alkalomra tud foglalni, mivel az első alkalom állapotfelmérés! Árai az állapotfelmérésnek eltérnek a torna, tréning, kezelések áraitól, kérem ezt vegye figyelembe! (Ár: Komplex mozgásszervi állapotfelmérés az Árlista menüpontban)

Csoportos mozgásfejlesztő alkalomra jelentkezési igényét felvesszük, de a csoportok a gyermekek fejlesztésére speciális jellege miatt kizárólag a kellő létszám kialakulásakor indul. Kérem ebben az esetben írjon részünkre e-mailt igényéről (info@bcatraining.hu) , és a csoport kialakulásáról tájékoztatjuk!

Kattintson az adott napra a naptárban, és megjelennek a lehetséges tréning időpontok melyekre újabb kattintással tud jelentkezni adatai megadásával. Időpontfoglalást legkésőbb 24 órával tudod lemondani, ellenkező esetben ki kell fizetni az alkalmat! Bővebben az Árlista és az ÁSZF menüpontokban tudsz tájékozódni a feltételekről! A foglalás megjelölésével az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat elfogadja!

KÉREM JELENLEG KIZÁRÓLAG TELEFONO JELENTKEZZEN SZILVIA FEJLESZTŐ ÓRÁIRA:

TELEFONSZÁMA: 06 30 919 6688

, gyógytornász

gyógytornászhoz egyéni gyógytornára tud ebben az időpontfoglalóban helyet foglalni.

ÓRÁI VÁLTOZÓ IDŐPONTOKBAN ÉRHETŐK EL! KÉREM, NÉZZE MEG AZ IDŐPONTFOGLALÓ NAPTÁRÁT, AZ TARTALMAZZA AZ AKTUÁLIS FOGLALHATÓ IDŐPONTOKAT! A teljes órarendet nem változtatjuk minden egyes alkalommal, így abban nem szerepel minden lehetséges időpont, köszönjük megértésüket!

Első alkalommal kizárólag egyéni alkalomra tud foglalni, mivel az első alkalom állapotfelmérés! Árai az állapotfelmérésnek eltérnek a torna, tréning, kezelések áraitól, kérem ezt vegye figyelembe!

Csoportos gyógytorna alkalomra jelentkezési igényét felvesszük, de a csoportok a gyógytorna speciális volta miatt kizárólag a kellő létszám kialakulásakor indul. Kérem ebben az esetben írjon részünkre e-mailt igényéről (info@bcatraining.hu) , és a csoport kialakulásáról tájékoztatjuk!

Kattintson az adott napra a naptárban, és megjelennek a lehetséges tréning időpontok melyekre újabb kattintással tud jelentkezni adatai megadásával. Időpontfoglalást legkésőbb 24 órával tudod lemondani, ellenkező esetben ki kell fizetni az alkalmat! Bővebben az Árlista és az ÁSZF menüpontokban tudsz tájékozódni a feltételekről! A foglalás megjelölésével az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat elfogadja!

Biztonsági kód:
security code
Kérjük, írja be a biztonsági kódot:

Időpontfoglalás elküldése

Érdeklődnél tréningjeink iránt? Vedd fel a kapcsolatot!

Vedd fel velünk a kapcsolatot, szívesen válaszolunk kérdéseidre. Szakértelemmel végzett, globális szemléletű mozgásprogramok várnak,
az egészség és teljesítmény egyidejű eléréséhez. Edzésterv, kezelési napló, fejlődési nyomonkövetés!

BCAtraining szolgáltatási területei VÁLTOZTAK

PEST: 1141, Budapest, Zugló, Mogyoródi út 169/a Sebaj Fejlesztőközpont

BUDA: 1112, Budapest, Villányi út 22/a Mozgásszervi és ultrahang rendelő

Szolgáltatások:

Kizárólag egyéni tréningek és kezelések:

Komplex mozgásszervi állapotfelmérés

Sportrehabilitációs tréning és kezelések- Hinging rider lovas sportmozgáskorrekciós tréning is

Medical fitnesz tréningek és kezelések (megváltozott egészségi állapotúak speciális edzésprogramja és kezelései)

Fascia tréningek és kezelések

Fitmummy tréningek és kezelések (pre- és postnatális program)

TripleX tréningek és kezelések (gerinc program)

Onkológiai betegek masszázs és mozgásprogramja

On-line videótáras tréningek, és on-line egyéni tréningek továbbra is változatlanul elérhetők, illetve programba illeszthetők.

A BCAtraining sportrehabilitációs és funkcionális tréning központ a Budapest, XIII. kerületben bezárt, kizárólag székhelyként maradt fent az ingatlan, így kérem ott ne keressék termeinket, szolgáltatásainkat!

A Honlapunk az új helyzethez igazítottan átalakítás alá fog kerülni, addig is türelmét köszönjük!

Töretlenül várom egészségét öntudatosan karbantartani kívánó klienseimet az új szolgáltatási területeken!

Király-Zellei Rita

A BCAtraining sportrehabilitációs trénere