fbpx

Órarend és Időpontfoglalás

BCAtraining szakembereinek időpontfoglaló naptára

Szakterületeink:

  • Tréningek, edzések, mozgásfejlesztések – Király-Zellei Rita, medical fitnesz szakértő, sportrehabilitációs tréner, edző, gyógymasszőr

Funkcionális edzések, személyi edzések

Hinging rider, speciális lovasoknak kifejlesztett funkcionális edzés

Sportrehabilitációs tréning – késői mozgásszervi rehabilitáció

Medical fitnesz – krónikus betegséggel élők, vagy azt megelőzni kívánok programja (szív-, és érrendszeri, légzőszervi, vese, emésztőszervrendszeri, hormonális, onkológiai, metabolikus eltérések megelőzése, gyógyulásának támogatása)

Manuális kezelések és gyógymasszázs – mozgásszervrendszer hatékonyság növelés – FDM, kinezio tape, köpöly, flossing, stb.

Gerinctréning, TripleX gerinctréning

Fasciatréning

Fitmummy pre-, és postantális tréning egyéni és csoportos formában (kismama és szülés utáni tornák)

  • Gyógytorna, manuálterápia – Palágyi Krisztina, gyógytornász

Trauma, ortopédia, rheuma, neurológiai területek mozgásszervi komplex rehabilitációja

Sportsérülések kezelése

Műtétek utáni rehabilitáció

Maitland féle manuálterápia, lágyszöveti terápia, és ízületi kimozgatások, gerincterápia

McKenzie féle gerinc terápia

  • Gyógy- és sportmasszázs – Szűcs Szilvia, szomatopedagógus, mozgásfejlesztő, masszőr

Gyógymasszázs, svédmasszázs

Sportmasszázs

Manuális kezelések

  • Gyermekek mozgásfejlesztése, sportoló gyermekek erőnléti és korrekciós mozgás támogatása, sportsérülések késői rehabilitációja, iskola előkészítési fejlesztés – Szűcs Szilvia, szomatopedagógus, mozgásfejlesztő

Szenzomotoros fejlesztés

Tartáskorrekció

Sportági mozgás korrekció

Kognitív (tanulási) képesség fejlesztés

Sportoló gyermek sérülés utáni regenerációja rehabilitációja

Sportoló gyermek kiegészítő mozgást korrigáló, és erőnlét fejlesztés

Foglalás módja:

A foglalkozásokon való részvétel kizárólag bejelentkezés alapján lehetséges. A BCAtraining sportrehabilitációs és egyéb programokban résztvevőknek saját, egyeztetett, foglalt időpontjaik vannak. Az alábbi időpontfoglaló táblázatokban azon üres időpontokat találják, mellyel fenntartó kezelésekre, egyedi alkalmas tornára, tréningre, vagy személyi edzésre és az Állapotfelmérésre tud jelentkezni.

Amennyiben nem talál egyáltalán Önnek megfelelő időpontot, úgy kérem jelezze azt ÍRÁSBAN a bcatrainingrita@gmail.com e-mail címen, és igyekszem a lehető leggyorsabban időpontot szervezni Önnek!

Telefonon történő foglalás sajnos nem lehetséges. A telefonon történő konzultáció szintén mindig előre egyeztetett időpontban lehetséges a szakmai szolgáltatás jellege okán, hiszen adott klienssel történő foglalkozás közben a telefonálás teljesen kizárt; nyilván az Ön foglalkozásán is így lesz! Kérem megértését!

A táblázatok a szakterületek szerint egymás alatt helyezkednek el.

Adott napra kattintva láthatja az aznapi lehetséges foglalkozásra szabad időpontokat, arra kattintva adatai kitöltésével tudja az időpontot lefoglalni. Kérjük, hogy minden adatot töltsön ki! Az e-mail címére egy automatikus visszaigazoló e-mailt fog kapni.

Lemondás:

Az időpontot 24 órával a foglalkozás előtt e-mailen a bcatrainingrita@gmail.com címen lehet lemondani.

24 órán belül történő lemondás esetén a foglalkozás díját meg kell téríteni.

Jegyek és bérletek részletes árait, és a szolgáltatás igénybevételének feltételeit az Árak, Jegyek, On-line tréningek és ÁSZF menük tartalmazzák a szolgáltatás jellegétől függően. Árak és ÁSZF menüben találja részletesen jellegtől függetlenül is.

Fizetési lehetőségek:

A BCAtraining rehabilitációs és funkcionális tréning központ területén egyelőre kizárólag készpénzben tud fizetni. Átutalási igény esetén előreátutalást tudunk fogadni. Bizonyos szolgáltatásokra az On-line tréningek és a Jegyek menüben bankkártyával tud fizetni.

Bővebb információt az ÁSZF-ben talál ezen a linken: https://bcatraining.hu/altalanos-szerzodesi-feltetelek/

A foglalásával egyben elfogadja az adatkezelési tájékoztatónkban foglaltakat is, melyet ezen a linken megtekinthet: https://bcatraining.hu/adatkezelesi-tajekoztato/

Időpontfoglaló naptárak:

 

 

Király-Zellei Rita

Tréningek, tornák, edzések

funkcionális tréningek, gerinc tréningek, Hinging rider, Fitmummy kismama és szülés utáni tornák, manuális kezelések, sportrehabilitáció

október 2022
hét ked sze csü pén szo vas
262728293012
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31123456

Palágyi Krisztina, gyógytornász

Palágyi Krisztina gyógytornászhoz egyéni gyógytornára tud ebben az időpontfoglalóban helyet foglalni.

KRISZTINA ÓRÁI VÁLTOZÓ IDŐPONTOKBAN ÉRHETŐK EL! KÉREM, NÉZZE MEG AZ IDŐPONTFOGLALÓ NAPTÁRÁT, AZ TARTALMAZZA AZ AKTUÁLIS FOGLALHATÓ IDŐPONTOKAT! A teljes órarendet nem változtatjuk minden egyes alkalommal, így abban nem szerepel minden lehetséges időpont, köszönjük megértésüket!

Első alkalommal kizárólag egyéni alkalomra tud foglalni, mivel az első alkalom állapotfelmérés! Árai az állapotfelmérésnek eltérnek a torna, tréning, kezelések áraitól, kérem ezt vegye figyelembe!

Csoportos gyógytorna alkalomra jelentkezési igényét felvesszük, de a csoportok a gyógytorna speciális volta miatt kizárólag a kellő létszám kialakulásakor indul. Kérem ebben az esetben írjon részünkre e-mailt igényéről (info@bcatraining.hu) , és a csoport kialakulásáról tájékoztatjuk!

Kattintson az adott napra a naptárban, és megjelennek a lehetséges tréning időpontok melyekre újabb kattintással tud jelentkezni adatai megadásával. Időpontfoglalást legkésőbb 24 órával tudod lemondani, ellenkező esetben ki kell fizetni az alkalmat! Bővebben az Árlista és az ÁSZF menüpontokban tudsz tájékozódni a feltételekről! A foglalás megjelölésével az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat elfogadja!

Biztonsági kód:
security code
Kérjük, írja be a biztonsági kódot:

Időpontfoglalás elküldése

Szűcs Szilvia, szomatopedagógus

mozgásfejlesztő, masszőr

Szűcs Szilvia, szomatopedagógus, mozgásfejlesztő, rehabilitációs terapeuta korrekciós, fejlesztő óráira tud ebben az időpontfoglalóban helyet foglalni.

SZILVIA ÓRÁI VÁLTOZÓ IDŐPONTOKBAN ÉRHETŐK EL! KÉREM, NÉZZE MEG AZ IDŐPONTFOGLALÓ NAPTÁRÁT, AZ TARTALMAZZA AZ AKTUÁLIS FOGLALHATÓ IDŐPONTOKAT! A teljes órarendet nem változtatjuk minden egyes alkalommal, így abban nem szerepel minden lehetséges időpont, köszönjük megértésüket!

Első alkalommal kizárólag egyéni alkalomra tud foglalni, mivel az első alkalom állapotfelmérés! Árai az állapotfelmérésnek eltérnek a torna, tréning, kezelések áraitól, kérem ezt vegye figyelembe! (Ár: Komplex mozgásszervi állapotfelmérés az Árlista menüpontban)

Csoportos mozgásfejlesztő alkalomra jelentkezési igényét felvesszük, de a csoportok a gyermekek fejlesztésére speciális jellege miatt kizárólag a kellő létszám kialakulásakor indul. Kérem ebben az esetben írjon részünkre e-mailt igényéről (info@bcatraining.hu) , és a csoport kialakulásáról tájékoztatjuk!

Kattintson az adott napra a naptárban, és megjelennek a lehetséges tréning időpontok melyekre újabb kattintással tud jelentkezni adatai megadásával. Időpontfoglalást legkésőbb 24 órával tudod lemondani, ellenkező esetben ki kell fizetni az alkalmat! Bővebben az Árlista és az ÁSZF menüpontokban tudsz tájékozódni a feltételekről! A foglalás megjelölésével az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat elfogadja!

KÉREM JELENLEG KIZÁRÓLAG TELEFONO JELENTKEZZEN SZILVIA FEJLESZTŐ ÓRÁIRA:

TELEFONSZÁMA: 06 30 919 6688

Érdeklődnél tréningjeink iránt? Vedd fel a kapcsolatot!

Vedd fel velünk a kapcsolatot, szívesen válaszolunk kérdéseidre. Szakértelemmel végzett, globális szemléletű mozgásprogramok várnak,
az egészség és teljesítmény egyidejű eléréséhez. Edzésterv, kezelési napló, fejlődési nyomonkövetés!