fbpx

Árak

Egyéni, csoportos egyszeri és bérletes alkalmak árai: Ft/Fő/alkalom vagy bérlet
Állapotfelmérés – komplex mozgásszervi (1,5-2 órás időtartam) 18 000 Ft
Egyéni tréning, személyi edzés (BCAtraining rehab+funkcionális edzés-Hinging rider lovas tréning-TripleX training gerinctréning-Fitmummy pre- vagy postnatális training, 3DYoga foglalkozás) ON-LINE és személyesen is 6 000 Ft
Egyéni tréning, személyi edzés 4 alkalmas bérlet (6 hétig érvényes) (BCAtraining rehab+funkcionális edzés-Hinging rider lovas tréning-TripleX training gerinctréning-Fitmummy pre- vagy postnatális training, 3DYoga foglalkozás) (6 hétig érvényes) ON-LINE és személyesen is 22 000 Ft
Kiscsoportos hibrid: ÉLŐ ON-LINE bejelentkezés is + személyes (kontakt) lehetőséf = Hibrid óra  !!!

  • TripleX gerinc- és fasciatréning 4 alkalmas bérlet (órarend szerint)(6 hétig érvényes)
  • Fitmummy szülés utáni tréning 4 alkalmas bérlet (órarend szerint)(6 hétig érvényes)
10 000 Ft
Kiscsoportos személyes (kontakt) óra:

  • BCA funkcionális és sportrehab 4 alkalmas bérlet (órarend szerint) (6 hétig érvényes);
  • Senior tréning 4 alkalmas bérlet (órarend szerint) (6 hétig érvényes);
  • Fitmummy kismama torna 4 alkalmas bérlet (órarend szerint) (6 hétig érvényes)
10 000 Ft
 
TripleX krónikus derék-, hátfájás szakértő program – 15 hetes tréning – VIDEÓTÁR, örök elérés, On-line tréningek menüpont alatt bankkártyával vásárolható – https://bcatraining.hu/treningek/15-hetes-program-a-fajdalommentes-eletert-kronikus-es-visszatero-derek-hatfajdalmak-eseten/ 37 500Ft
Fitmummy szülés utáni program kiscsoportban – 3X4 hetes tréning – Heti 1 ÉLŐ ONLINE óra, mely felvételre is kerül, plusz heti 2 kistréning VIDEÓTÁR – https://bcatraining.hu/treningek/fitmummy_12_hetes_szules_utani_komplett_trening/(teljes program megvásárlása esetén 20 hetes elérés)  

30 000Ft

Hinging rider vezetett tréning kiscsoportban – 3X4 hetes tréning -Heti 1 ÉLŐ ONLINE óra, mely felvételre is kerül, + heti 2 kistréning VIDEÓTÁR (teljes program megvásárlása esetén 20 hetes elérés)On-line tréningek menüpontban bankkártyával megvásárolhatók – https://bcatraining.hu/treningek/hinging-rider-12-hetes-trening-az-alapoktol/ 3X14.000 Ft vagy egyben

32 000 Ft

BCAtraining funkcionális tréningek és TripleX gerinctréningek VIDEÓTÁR havi tagság – 30 napos elérés, folyamatosan bővülő videótár, 15-30-60 perces végig instruált komplett tréningek – https://bcatraining.hu/treningek/video-tar/ 5 500 Ft/hó
Egészségügyi szolgáltatások – mozgásszervi rehabilitáció:
Gyógytorna állapotfelmérés (1. alkalom) 60-90 perc 14 000 Ft
Gyógytorna, gyógymasszázs, kezelések (FDM, fascia release, flossing, köpöly, stb.) árai egyéni/alkalom 10 000 Ft
Gyógymasszázs, kezelések (FDM, fascia release, flossing, köpöly, stb.)  egyéni bérlet: 4 alkalmas bérlet (heti 1 alkalom) (6 hétig érvényes) 36 000 Ft
Gyógytorna kiscsoportos foglalkozás – JELENLEG NEM ELÉRHETŐ 4 000 Ft
Gyógytorna kiscsoportban 4 alkalmas bérlet – JELENLEG NEM ELÉRHETŐ 14 000 Ft
Edzésterv, és online/kontakt = hibrid formájú edzés csomag ajánlatok – egyéni edzéstervek
  1. egyszerű – gyakorlat megnevezés – sorozat/ismétlés szám – ellenállás mértéke – bemelegítés, nyújtás videók – visszaigazolási rendszer – progresszió követés (4 hét, heti 2/3 edzésnap)
9 000 Ft
2. instruált – előzőből minden de a gyakorlatok külön-külön minivideóban linkelve a helyes kivitelezést instruálva az edzéstervben megtalálhatók (4 hét, heti 2/3 edzésnap)

 

15 000 Ft
3. komplett– előzőkből minden, plusz heti egy ún. közös edzés, videótárban valós idejű komplett edzés. de nem élő online!! (4 hét, heti 2/3 edzésnap) 27 000 Ft
NYARALÁS AJÁNLAT – 1 alkalom, vagy heti terv – utazni indulsz és nem szeretnéd megszkatínai programod, vagy épp most lenne időd kipróbálni a BCA tréninget? 
1 alkalom torna videó instruálva, személyi igényre szabva 4 000 Ft
1 heti torna – 3 videós anyag személyre szabva 10 000 Ft
Havi elérésű videótár – rengeteg opcióval – https://bcatraining.hu/treningek/video-tar/ 5 500 Ft/hó

Az árak magyar forintban értendők, és bruttó értékűek.
Az árváltozás jogát a BCAtraining fenntartja.

Feltételek, tudnivalók:

Állapotfelmérés tréningeket megelőzően 90-120 perc időtartamot vesz igénybe. Egyéni foglalkozások, és problémák, fájdalmak esetén az állapotfelmérés kötelező. Egyéb csoportos órához való csatlakozás esetén ajánlott. Az állapotfelmérés egy alapos kikérdezéssel, kérdőívek kitöltésével indul. Majd fehérneműben vagy fürdőruhában történő testtartás elemzést végzünk. Ezt követően pedig kényelmes, mozgásra alkalmas, lehetőleg rugalmas anyagú, mozgást kicsit sem akadályozó ruhában mozgásos tesztek következnek. A teszteken tapasztaltak alapján egy-egy terület, mozgáslánc további analitika alá is eshetnek, ekkor további vizsgálatok indokolttá válnak. A felmérés során is mindent magyarázunk, dokumentálunk, majd erről egy írásos összefoglaló is születik, melyet a résztvevő megkap. Bármely programról is legyen szó, ez lesz a kiindulási állapot, melyet időközönként tesztek ismétlésével, illetve újabbak belépésével vissza tudunk mérni, így láttatva a fejlődés ütemét, mértékét.

Tréningek, tornák, kezelések:

Egy adott foglalkozás időtartama 60 perc. Ebben bemelegítés, nyújtás, illetve kezelések, gyógytorna esetén instrukció összeírás is szerepel!

Kinesio tape ragasztás esetén nagy terület, vagy több testtáj ragasztása esetén +2000 Ft-ot felszámolhatunk, de ez előzetes egyeztetés alapján történik. Kizárólag újra ragasztásnál a teljes óra díját nem kell megtéríteni, ekkor a díj 3000 Ft/ragasztás (alkalom). Tape ragasztás betanításánál a teljes óra díja terheli a tanítványt időtől függetlenül. FDM kezelés időtől függetlenül értendő, de 60 percnél nem tart tovább kivéve, ha állapottól függően igény van a hosszabb kezelésre, ekkor a második óra díja arányosan számolódik.

A BCA funkcionális tréning és a Hinging rider tréning havi (idősávos) bérlet esetén a funkcionális teremben meghatározott idősávban táblán kiírt lista alapján történik a munkavégzés, de lehetőség van teljesen önálló edzésre is. Rehabilitációs tréner felügyelet folyamatos, eszközök használatában, gyakorlatok bemutatásában segítséget nyújt kérésre. A tagok bemelegítés és nyújtás protokoll blokkokat on-line kapnak bérlet vásárláskor azokat önállóan hajtják végre. Az idősávos edzés minimum 10 fő jelentkezése esetén indul. JELENLEG NEM ELÉRHETŐ SZOLGÁLTATÁS!

Jelentkezési lehetőségek:

1. alkalommal a foglalás időpontfoglalás menüpontban lehetséges, vagy írjon e-mailt a bcatrainingrita@gmail.com e-mail címre, ahol jelölje meg kérdést, esetleg problémáját, és 48 órán belül válaszolunk időpont foglalással kapcsolatban is!

Kérem amennyiben telefonálni szeretne, és nem tudjuk felvenni, legyen megértéssel! Oka, hogy a foglalkozások jellege olyan hogy az órákon nem telefonálunk mással, a szünetek épp a takarítás, fizetések elköszönések ideje, így minimális lehetőség akad telefonos egyeztetésre. Igyekszünk visszahívni, azonban írásban biztosan látjuk hogy keresett gyorsabb a válaszadás!

Csoportos és Egyéni órákra, Kezelésekre, Állapotfelmérésre való bejelentkezés az időpontfoglalás menüpontban lehetséges. Második alkalomtól már ezen a felületen történik a foglalás.

Fizetési feltételek:

Állapotfelmérés és egyedi alkalmak fizetése helyszínen készpénzben történik, vagy előreutalással lehetséges. Helyszínen bankkártyás fizetési lehetőség nincs.

Bérletek előrefizetéssel történnek. Helyszínen készpénzben, előreutalással, vagy bankkártyás fizetéssel az on-line felületen! (Helyszínen bankkártyás fizetés nem lehetséges)

On-line videótáras tréningek árai, fizetési feltétlei az On-line tréningek menüpontban találhatók! Jelenleg vegyes, azaz élő on-line és videótáras csoportok is elérhetők – Fitmummy szülés utáni program esetében, illetve a Hinging rider lovas fejlesztő program esetében.

Részvételi feltételek:

Az egyéni órákon, kezeléseken, foglalkozásokon a programnak megfelelően a terapeuta, trénerrel egyeztetett, és időpontfoglalóban lefoglalt időben történik a szakmai követelményeknek megfelelő foglalkozás. Csoportos órákon bejelentkezéshez kötött a részvétel.

Kis csoportos óra 3 fő alatt nem kerül megtartásra.

TripleX 15 hetes fix program, továbbá az on-line is meghirdetett kiscsoportos tréningek (Fitmummy, BCAtraining rehab+funkcionális tréning) esetén, létszámtól független az óra megtartásra kerül, mivel on-line is elérhető és a videó rögzítésre kerül, a tagság fenntartási ideje alatt bármikor visszanézhető, elvégezhető.

Elmaradt óra esetén pótlás azonos árkategóriába eső órán lehetséges bármely időpontban a szabad helyek és a bérlet lejárati idejének függvényében.

4 alkalmas bérletek 6 hétig érvényesek a vásárlás napjától számítottan egyéni és kiscsoportos formában is!

Lemondási feltételek:

Bármely óra esetén 24 órával az óra kezdése előtt le kell mondani az órát, egyéb esetben az órát ki kell fizetni, sajnos ezt függetlenül az indoktól kénytelenek vagyunk így kalkulálni.

Amennyiben adott órára, ha jellege azt engedi maga helyett más személyt tud szervezni, természetesen nem kell kifizetni az órát pluszban.

Pótlási, átruházási feltételek:

Amennyiben időben történt lemondás történik az adott óra pótlása minden esetben lehetséges.

Egyéni időpontok esetében egyéni új időpont keresése történik, a bérletek lejárati idején belül.

Csoportos óra esetén egyedi alkalom esetén nincs semmi korlátozás az időben történt lemondás esetén, akkor foglal új időpontot, amikor az alkalmas önnek.
Csoportos órai bérlet esetén pedig a bérlet lejáratán belül szintén bármikor.
Havi bérlet nem tolható tovább.

Egyéni, és csoportos óra is átruházható, ha azt a jellege engedi, de minden esetben egyedi egyeztetés szükséges, enélkül nem átruházható, az egyeztetés minden esetben kizárólag írásban történhet a félreértések elkerülése végett. TripleX 15 hetes fix porgram sajnos kizárt egy-egy alkalomra nem lehet csak úgy becsatlakozni. Gyógytorna pedig teljesen egyedi elbírálás alá esik. BCA training és Hinging rider havi bérlet nem átruházható. Az átruházás mindig elbírálást igényel akkor, ha az átvevő bármilyen panasszal rendelkezik. Az átruházást a BCA training megtagadhatja.

training megtagadhatja.

Érdeklődnél tréningjeink iránt? Vedd fel a kapcsolatot!

Vedd fel velünk a kapcsolatot, szívesen válaszolunk kérdéseidre. Szakértelemmel végzett, globális szemléletű mozgásprogramok várnak,
az egészség és teljesítmény egyidejű eléréséhez. Edzésterv, kezelési napló, fejlődési nyomonkövetés!