fbpx

15 hetes program a fájdalommentes életért – krónikus, és visszatérő derék-, hátfájdalmak esetén.

_V3B1284_6A
29
jan
37,500 Ft

TripleX tréning a szakértő gerincedzés

Következetesen 3 lépcsőben felépített program. A TripleX tréning otthon is végezhető csomagja. 3 lépcső 5-5 hét időtartammal. 

Heti 3 videó, melyből 1 teljes órás gyakorlatsor, és 2 rövidebb idejű tréning.  A videók anyaga egymásra épül! Ha nincs idő valamiért elvégezni az adott heti anyagot, kérem ne ugorja át, sorrendben végezze el azokat a kihagyás után visszatérve, ha kell, az előtte lévőket újrakezdve! Célzottan a krónikus hát, és derékfájdalmak esetére, otthon végezhető gyakorlatok formájában orvossal és/vagy gyógytornásszal való konzultáció után javasolt.

Kedvezményes állapotfelmérés a BCAtraining rehabilitációs és funkcionális tréning központban: 1139, Budapest, Petneházy utca 60. a program megvásárlása esetén! Kedvezmény mértéke: 50%

Időpontfoglalás: Király-Zellei Rita tréner naptárában: https://bcatraining.hu/orarend-es-idopontfoglalas/

Konzultációs lehetőség: online, vagy személyes konzultációs lehetőség 60 perces megbeszélés, torna is egyben: 4.000 Ft/alkalom, kizárólag a program megvásárlói részére, a megvásárlástól számított 20 héten belül az időpontfoglalóban – személyi tréning jellegű- megjelölt időpontok bármelyikén.

Időpontfoglalás: Király-Zellei Rita tréner naptárában: https://bcatraining.hu/orarend-es-idopontfoglalas/

Az alábbi videóban 10 percben a TripleX tréning felépítéséről és hasznosságáról beszélek, majd pár perces rövid gyakorlat kombinációs összefoglaló következik. A gyakorlatok mindhárom lépcsőből válogatottak. ezeket egymás után, felépítve, alapos instruálással tanuljuk meg a fájdalommentes, és örömteli mozgásért!

Kinek ajánlott?

 • Ülőmunkát végzőknek
 • Egyoldalú megterhelésű munkát végzőknek
 • Szülés után később rehabilitációban, amennyiben szakszerű szülés utáni rehabilitációs tréning nem hozott megoldást gerinc, csípő panaszaira.
 • Szülés után 12 hónappal, ha panaszok állnak fenn, és nem végzett semmilyen regenerációs tornát (azonban ebben az esetben javasoljuk specializált torna igénybevételét!, habár a TripleX is tud segíteni, de személyes konzultáció hiányában nehezen megítélhető, hogy valóban ez lenne e a célszerű: javasolt Fitmummy program)
 • Beszűkült csípő, illetve vállmozgások esetén
 • Isiász esetén
 • Lumbágó esetén

Tréning elemei:

 • mobilizációs technikák – első 5 hétben rendkívül alaposan átvesszük ezeket a gyakorlatokat
 • ízületi mozgástartomány növelésére korrekciós gyakorlatok
 • stabilizációs technikák – második 5 hét anyagában vesszük át ezt folyamatosan nehezedő gyakorlatsorokkal
 • megfelelő kontroll mellett végzett izometriás (tartásos), helyben és helyváltozató módon bégzett komplex gyakorlatok
 • lendületes gyakorlatok – fascia tréning elemei – blokkokban az adott órába építve
 • mozgásminták gyakorlása – haramdik 5 hétben változatos eszköztárral, és gyakorlattípusokkal a hétköznapi alapmozgások mintájának tudatos, és kntrollált végzése
 • sportmozgások előkészítése

Használt eszközök:

 • matrac
 • pilates (kis) labda
 • fitball (nagy) labda
 • gumiszalag
 • miniband
 • tornabot (seprűnyél)
 • kis súly (1-2 kg) ( teli vizespalack)

 

 

Részletes magyarázat, és instruálás végig a videóban. Mindenki saját felelősségére végzi a gyakorlatokat. A gyakorlatok végzése közben fájdalmat tapasztal, állítsa le a gyakorlatot, vagy az egész tréninget. A tréning megkezdése előtt javasolt orvossal, gyógytornásszal, rehabilitációs szakemberrel konzultálni a gyakorlatok végzését illetően. Személyes konzultációra, és állapotfelmérésre a BCAtraining rehabilitációs és funkcionális tréning központban van lehetőség, kérem keresse a részletes leírást a honlapon: bcatraining.hu. A BCAtraininget és a trénert semmilyen felelősség nem terheli a BCAtraining és tréner felügyelete nélküli torna végzéséből fakadó bárminemű fájdalom, esetleges sérülés esetén, mivel nem tud kontrollt tartani.

A video a BCAtraining rehabilitációs és funkcionális tréning központ (1139, Budapest, Petneházy utca 60.) üzemeltetőjének, Király-Zellei Ritának (BCAtraining Bt.) a szellemi tulajdona, a program licence védett program, a licence tulajdonosa Almásy Csilla. Megosztása, másolása, közzététele kizárólag a tulajdonos engedélyével lehetséges. Mindennemű visszaélés jogi következményt von maga után.

Tréning leírása

Összes anyag:45 adás Időpont: 15 hét

Tréner

0.0

0 értékelés

5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
37,500 Ft

A BCA funkcionális tréning és a Hinging rider tréning korlátlan havi alkalom esetén a funkcionális teremben du. 16:30-től 21:00-ig tartó időszakban táblán kiírt lista alapján történik a munkavégzés, de lehetőség van teljesen önálló edzésre is.

Rehabilitációs tréner felügyelet folyamatos, eszközök használatában, gyakorlatok bemutatásában segítséget nyújt kérésre.

A tagok bemelegítés és nyújtás protokoll blokkokat on-line kapnak bérlet vásárláskor azokat önállóan hajtják végre.

ÚJRA NYITVA VAGYUNK

GYÓGYTORNA, MANUÁLTERÁPIA, GYÓGYMASSZÁZS KEZELÉSEKRE TOVÁBBRA IS VÁLTOZATLAN FORMÁBAN VÁRUNK!

TRÉNINGEK, TORNÁK, JÓGA – a sport részleg, az alábbi feltételek mellett:

TripleX gerinctréning, Fitmummy kismama és szülés utáni tréning, BCAtraining funkcionális és sportrehabilitációs tréning, Hinging rider lovas mozgáskorrekciós tréning és 3D jóga, Senior tréning

Jelenleg személyes és hibrid formában elérhető tornák egyéni és kiscsoportos foglalkozásban.

194/2021 (IV.26.) kormányrendelet értelmében  a sporttevékenységek is újra folytathatók személyes részvétellel is a védettségi igazolvánnyal rendelkezők részére.

Május 17-től a BCAtraining a rendeletnek megfelelés mellett, a COVID infekció protokoll tartásával megnyitja a sportlétesítmény részleget is.

Az órarend feltöltve az Időpontfgolaló menüben!

Az egyéni foglalkozások mellett az alábbi csoportos órák érhetők el (csoportos óra 3 fő alatt nem kerül megtartásra, figyeld az időpontfoglalót!):

TripleX gerinctréning

Fitmummy szülés utáni tréning

BCAtraining funkcionális és sportrehab edzés

BCAtraining funkcionális és sportrehab senior tréning

Hinging rider lovas mozgáskorrekciós tréning

3D Yoga

Budapest, XIII. kerületében, könnyen megközelíthető helyen egy kellemes, barátságos, földszinti lakást alakítottunk át a tréningek, terápiák, kezelések helyszínévé!

Várunk szeretettel, mint egészséged támogatói! Csatlakozz egészségtudatos csapatunkhoz, ha számít hogy minőségi mozgás programot kapj, ahol figyelünk korábbi problémáidból adód eltérésekre is, és edzések mellett kezelésekkel, tanácsadással is támogatni tudunk! Mottónk: Légy hatékony és ne kártékony!

Fejlődj, erősödj, karcsúsodj, regenerálj, gyógyulj céltudatosan – a TE céljaidra szabjuk az órákat, ezért kizárólag kis létszámú csoport van a maximális figyelemért!

1139, Budapest, Petneházy utca 60.

bcatrainingrita@gmail.com