fbpx

Fitmummy 12 hetes szülés utáni komplett tréning

Mummy-Tummy-_-széles-hát-nyújtás-babával_kis-1024×682
26
ápr
30,000 Ft

A Fitmummy program:

A Fitmummy pre-, és postnatális tréning programjának szülés utáni 3X4 hetes komplett regenerációs, aktiváló, funkció helyreállító, energetizáló, alakformáló programja.

Cél: Légy hatékony és ne kártékony! 

Így öröm és sikeres lesz a mozgás!

A teljes program 3X4 hét. 

Blokkok tematikája:

Ebben a kisvideóban bemutatom a programot, és egy kis gyakorlatcsokrot is találsz kedvcsinálónak:

1. alkalom ÁLLAPOTFELMÉRÉS – személyes és on-line verzióban is elérhető! Egyéni alkalom!

1. blokk  – regeneráció, izomfűző aktiválás

A várandósság és a szülés számtalan élettani, fiziológiás változást hoz létre az anya szervezetében, hogy gyermekét táplálja. Ez a tökéletes és csodálatos rendszer azonban nem azt jelenti, hogy nem teher. Nem véletlen a terhesség szó, ami a baba súlyát hordozandó értendő, és ezzel együtt

a megváltozott testtartás,

megváltozott szöveti nyúlások és terhelések, a

hormonális hatások miatt fellazult szövetek is

a szülés után helyreállító folyamatok sorozatát indítja be egyénileg különböző módon.

Ezeket a folyamatokat támogatjuk meg tudatosan, hogy ebben az érzékeny időszakban ne ártsunk, hanem minél inkább segítsük a regenerációt.

Tréning elemei a blokkban:

1.Légzés tréning a hasfali aktivációért és tartásjavításért, energetizálásért

2. Gáttorna, a medencealapi izmok izomfűzőben betöltött szerepének aktiválására, medence helyzet rendezésére, derék bántalamk rendezése, kismedencei szervek rendezése

3. Komplett izomfűző gyakorlatok, hasfali aktivációk – szétnyílt hasizom tornáját is magában foglalja

4. Mobilizálás – váll, nyak felső háti szakasz mobilizálása, csípő rendezése a fő cél – jobb alvás, energikusabb hétköznapok, könnyedebb mozgás

2. blokk – stabilizáció

Core tréning a speciális élethelyzethez igazodva, az alapoktól felépítve.

Az aktív izomfűző állóképességének fejlesztése mellett

izomerősítés

koordináció fejlesztés történik a blokkban

Olyan stabilitást célzunk, mely bármely kis vagy nagy mozgás létrejöttében biztosítja a koordinációt.

Egyensúlyi feladatokkal tarkított, ellentétes kar-láb mozgások melletti hasfali stabilitás.

Instabil eszközök, és különböző ellenállások használata is bekerül immár ide, amennyiben rendelkezésre áll 😉 (gumilabda, fitball nagy labda, gumiszalag, miniband)

3. blokk – koordináció, mozgásláncok

Ebben a blokkban érik be az első két blokk teljes anyaga. Itt áll össze az idegrendszer óriási szerepe. Megtanuljuk alapvető képességeinket tudatosan használni, majd azokat a saját céljainknak megfelelően újra automatizálni.

Itt már az összes kondicionális képesség fejlesztése történik az öszes mozgásláncon, a tér mindhárom síkjában, változatos vektorok mentén létrejövő gyakorlatsorokkal.

Erő – állóképesség – koordináció – gyorsaság – rugalmasság – alakformálás

Eredmények:

A fitmummy postnatális programja tudományos alapokon nyugvó, biztonságos, de mégis fejlesztő hatású tréning sorozat, mely folyamatos és fokozatos terhelés növekedést biztosít.

Eredményeként a megváltozott funkciók a hasfal, gát, gerinc, csípő területén újra akítvak. Erre alapozva pedig mind a hétköznapi tevékenységek, a baba ellátásához szükséges energia, és később akár a sportba való visszatérést is erdeményesen támogatja.

A program működése, menete:

A program ún. hibrid forma, azaz videótáras on-line otthoni gyakorlásra alkalmas gyakorlatsorokat is tartalmaz, továbbá személyes (kontakt) vagy on-line formában egyénre szabott gyakorlatsorokat is tartalmaz.

Kiscsoportos és egyéni program is elérhető!

Videós blokk:

A gyakorlatokat végig instruálom a videókban. Egészen az alapoktól kezdve felépítjük, és következetesen növelve az intenzitási illetve egyéb terhelési mutatókat haladunk lépésről-lépésre. A videók elején vagy végén, illetve egyes gyakorlatokat követően kis “elméleti” blokkok is hallhatók, melyek jobb megértést szolgálják.

1 blokkon belül – 4 héten keresztül heti 2 videós anyagot érsz el a videótárban, melyek egymásra épülnek. A videókban szereplő gyakorlatsorok elvégzésének gyakorisága a heti 3 alkalomnál nem érdemes sűrűbbnek lennie. Amennyiben kevesebb idő akad egy héten, akkor is a progressziós sorrendet javasolt betartani, ne ugorj át gyakorlatsort!

Csoportos és egyéni vezetett tréning:

Élő-online / személyes tréning keretében kerül rögzítésre a video, mely a tagság idejére elérhető is marad – ez egy 60 perces alkalom. A felvett video tehát később is elérhető, ha nem tudtál résztvenni adott időben később is elvégezheted.

Ezen az órán személyesen is részt vehetsz a BCAtraining rehabilitációs és funkcionális tréning központban, Budapest XIII. kerület Petneházy utca 60. szám alatti funkcionális tréning teremben.

A további két video elsősorban korrekciós anyagokat, gyakorlatokat tartalmaz, melyek a videótárban azonnal elérhetők. Ezen felül kifejezetten az adott csoport tagjainak készülő kisvideok is kerülnek a zárt felületre.

Egyéni tréning

A program megvásárlása esetén a a videótárhoz azonnal hozzáférés biztosított.

A programhoz 3 (blokkonként 1) teljes órás egyéni “betanító” óra tartozik, illetve további 3 alkalom, szintén 60 perces óra, opcionálisan 50% kedvezménnyel elérhető (9.000 Ft/3 alkalom).

Az órákról felvétel készül, és a program ideje alatt bármikor visszanézhető, ismételhető.

Személyre szabott gyakorlatok

Korrekció

Tesztek végzése

Életmód tanácsok

További regenerációs technikák elsajátítása

Regenerációs kiegészítő kezelés igény szerint

Kiscsoportos tréning

Csoportlétszám maximum 8 fő.

Meghatározott időben indul.

Blokkonként 4 (heti 1) alkalom, teljes órás tréning közösen.

Az órákról felvétel készül és a csoporttagság ideje alatt bármikor visszanézhető, ismételhető.

A csoport tagjaira szabott gyakorlatsorok

Regenerációs technikák elsajátítása

Életmód tanácsok

Konzultációs lehetőség

Kiscsoportos óra keddenként 10 órakor hibrid formában:

személyesen és online is csatlakozhatsz az órához! Bejelentkezés szükséges az Időpontfoglaló naptárban. Az adott napi óra 3 fő alatti részvételi igény esetéen nem kerül megtartásra.

Regisztrációhoz ezen ŰRLAP kitöltésével tudsz további információkat kapni, vagy azonnal megvásárolhatod itt a tréninget

Jelentkezés: bcatrainingrita@gmail.com

Kinek ajánlott?

  • Aki következetesen szeretne egy rendszert elsajátítani, mellyel egészségét, immunrendszerét támogatja.
  • Hasfal és gát regeneráció igénnyel: szétnyílt hasizom, stressz inkontinencia esetén
  • Csípő, derék-, hát, váll panaszok esetén, mely légzéssel, tartással összefüggésben lehet. (Első alkalommal a konzultáción ezek a részletek tisztázásra kerülnek, és a gyakorlattárba egyedi gyakorlatok bekerülnek!)
  • Aki saját testi egészségének figyelembevételével is igyekszik sportolni, érti hogy a mozgás alapvető a szervezet regenerációs képességének megőrzésében, így támogatva az immunrendszert.
  • Kezdő mozgást igénylőknek is ajánlott, így alapjaiban sajátítasz el egy rendszert, megelőzve a buktatókat, és talán még sérüléseket is.
  • Korábban mozgásszervi panaszaid lettek volna, vagy újak adódtak a várandósság alatt, tudunk korrigálni, módosítani gyakorlatokat, illetve az első blokk ki is tér általános értelemben a támogatásra.
  • Derék, hát, váll és térdfájdalmak esetén is (először konzultáció orvossal, gyógytornásszal javasolt!)
  • Szülés után visszatéréshez kedvenc sportágunkhoz, versenybe való biztonságos visszatéréshez

 

Tréning leírása

Összes anyag:24 adás Időpont: 12 hét
0.0

0 értékelés

5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
30,000 Ft

ÚJRA NYITVA VAGYUNK

GYÓGYTORNA, MANUÁLTERÁPIA, GYÓGYMASSZÁZS KEZELÉSEKRE TOVÁBBRA IS VÁLTOZATLAN FORMÁBAN VÁRUNK!

TRÉNINGEK, TORNÁK, JÓGA – a sport részleg, az alábbi feltételek mellett:

TripleX gerinctréning, Fitmummy kismama és szülés utáni tréning, BCAtraining funkcionális és sportrehabilitációs tréning, Hinging rider lovas mozgáskorrekciós tréning és 3D jóga, Senior tréning

Jelenleg személyes és hibrid formában elérhető tornák egyéni és kiscsoportos foglalkozásban.

194/2021 (IV.26.) kormányrendelet értelmében  a sporttevékenységek is újra folytathatók személyes részvétellel is a védettségi igazolvánnyal rendelkezők részére.

Május 17-től a BCAtraining a rendeletnek megfelelés mellett, a COVID infekció protokoll tartásával megnyitja a sportlétesítmény részleget is.

Az órarend feltöltve az Időpontfgolaló menüben!

Az egyéni foglalkozások mellett az alábbi csoportos órák érhetők el (csoportos óra 3 fő alatt nem kerül megtartásra, figyeld az időpontfoglalót!):

TripleX gerinctréning

Fitmummy szülés utáni tréning

BCAtraining funkcionális és sportrehab edzés

BCAtraining funkcionális és sportrehab senior tréning

Hinging rider lovas mozgáskorrekciós tréning

3D Yoga

Budapest, XIII. kerületében, könnyen megközelíthető helyen egy kellemes, barátságos, földszinti lakást alakítottunk át a tréningek, terápiák, kezelések helyszínévé!

Várunk szeretettel, mint egészséged támogatói! Csatlakozz egészségtudatos csapatunkhoz, ha számít hogy minőségi mozgás programot kapj, ahol figyelünk korábbi problémáidból adód eltérésekre is, és edzések mellett kezelésekkel, tanácsadással is támogatni tudunk! Mottónk: Légy hatékony és ne kártékony!

Fejlődj, erősödj, karcsúsodj, regenerálj, gyógyulj céltudatosan – a TE céljaidra szabjuk az órákat, ezért kizárólag kis létszámú csoport van a maximális figyelemért!

1139, Budapest, Petneházy utca 60.

bcatrainingrita@gmail.com