fbpx

Lovas BCA

Hinging rider – Láthatatlan segítség program 12,000 Ft
(0 értékelés)

Hinging rider – Láthatatlan segítség program

2020.06.11. / Nincs hozzászólás

Kiváló kiegészítője, illetve progressziója az ülésbiztonság programnak. A segítség adások finomságának céljából született program.
Az izomfűző trenírozása mellett, mely a testsúly segítség alapja, a hosszanti, funkcionális és mély mozgásláncok harmoniába hozatalával érjük el a mozdulataink finomságát.

  • Tréner adnetmedia
  • (0 értékelés)
  • 4Résztvevők
12,000 Ft
adnetmedia
Hinging rider- Ülésjavító program 12,000 Ft
(0 értékelés)

Hinging rider- Ülésjavító program

2020.06.11. / Nincs hozzászólás

A Hinging rider program egy, kifejezetten az ülésbiztonságra helyezett tréningcsomaga.
A lumbo-pelvic-hip complex (LPHC), azaz a derék-medence-csípő komplexum fókusza mellett légzés technikák, gerincporgram következetesen összeállított gyakorlatsorával igyekszünk elérni a rugalmas mozgáskövetést, és irányítási képességet.

  • Tréner adnetmedia
  • (0 értékelés)
  • 4Résztvevők
12,000 Ft
adnetmedia

ÚJRA NYITVA VAGYUNK

GYÓGYTORNA, MANUÁLTERÁPIA, GYÓGYMASSZÁZS KEZELÉSEKRE TOVÁBBRA IS VÁLTOZATLAN FORMÁBAN VÁRUNK!

TRÉNINGEK, TORNÁK, JÓGA – a sport részleg, az alábbi feltételek mellett:

TripleX gerinctréning, Fitmummy kismama és szülés utáni tréning, BCAtraining funkcionális és sportrehabilitációs tréning, Hinging rider lovas mozgáskorrekciós tréning és 3D jóga, Senior tréning

Jelenleg személyes és hibrid formában elérhető tornák egyéni és kiscsoportos foglalkozásban.

194/2021 (IV.26.) kormányrendelet értelmében  a sporttevékenységek is újra folytathatók személyes részvétellel is a védettségi igazolvánnyal rendelkezők részére.

Május 17-től a BCAtraining a rendeletnek megfelelés mellett, a COVID infekció protokoll tartásával megnyitja a sportlétesítmény részleget is.

Az órarend feltöltve az Időpontfgolaló menüben!

Az egyéni foglalkozások mellett az alábbi csoportos órák érhetők el (csoportos óra 3 fő alatt nem kerül megtartásra, figyeld az időpontfoglalót!):

TripleX gerinctréning

Fitmummy szülés utáni tréning

BCAtraining funkcionális és sportrehab edzés

BCAtraining funkcionális és sportrehab senior tréning

Hinging rider lovas mozgáskorrekciós tréning

3D Yoga

Budapest, XIII. kerületében, könnyen megközelíthető helyen egy kellemes, barátságos, földszinti lakást alakítottunk át a tréningek, terápiák, kezelések helyszínévé!

Várunk szeretettel, mint egészséged támogatói! Csatlakozz egészségtudatos csapatunkhoz, ha számít hogy minőségi mozgás programot kapj, ahol figyelünk korábbi problémáidból adód eltérésekre is, és edzések mellett kezelésekkel, tanácsadással is támogatni tudunk! Mottónk: Légy hatékony és ne kártékony!

Fejlődj, erősödj, karcsúsodj, regenerálj, gyógyulj céltudatosan – a TE céljaidra szabjuk az órákat, ezért kizárólag kis létszámú csoport van a maximális figyelemért!

1139, Budapest, Petneházy utca 60.

bcatrainingrita@gmail.com