fbpx

Rendkívüli hírek – Koronavírus

Rendkívüli hírek – Módosított rend a következő bejegyzésben ITT! Kizárólag On-line trainingek elérhetők 2020.03.19-től folyamatosan! Jelentkezz: bcatrainingrita@gmail.com

Kedvesek!

 

A koronavírus terjedése kapcsán elrendelt rendkívüli intézkedések természetesen mindenkit érintenek!

A Sebaj Integrált Diagnosztikai és Fejlesztő központ nem zár be további intézkedésekig, mivel a jelenlegi bezárásra tett intézkedések nem érintik az intézményt. Tehát tudunk fogadni Vendégeket, de csak a higiénés szabályok betartása mellett.

Higiénés rend:

  • A terület folyamatos fertőtlenítésen megy keresztül. Kilincsek, mellékhelyiségek fertőtlenítése naponta többször.
  • Fertőtlenítő kézmosó eddig is, és kézgél kihelyezésre került, kérlek ezeket használjátok minden esetben, akkor is amikor megérkeztetek, és távozáskor is, WC használat előtt, után, természetesen ahogy eddig is.
  • A használt eszközöket most minden egyes használat után fertőtlenítjük, mely időt vesz igénybe, ezért megértéseteket kérem, hiszen ez mindenki érdekét szolgálja. Igyekszem változatos eszköztárral változatos órákat tartani továbbra is.
  • Kérek mindenkit, hogy saját törülközőt hozzon magával, és azt a matracokra pluszban helyezze el! Amennyiben elfelejtetted, nem gond, szólj, adunk egyet!
  • Ha megfáztál, fáradtnak érzed magad, kérlek szólj, és inkább ne gyere órára!

 

A megvásárolt bérletek lejárati idejét rugalmasan kezelem, de kérlek benneteket, hogy ezzel ne visszaéljetek, hanem éljetek! Nekem és családomnak ez a bevételem, értelemszerűen nagyon nehéz helyzetbe kerülünk mi szolgáltatók, akiknek nem fizeti az állam a „betegszabadságát”, mint alkalmazotti státuszban állóknak, azonban továbbra is ugyanúgy fizetnünk kell az adókat, járulékokat, rezsit stb.

Honlapomon ingyenesen találhattok gyakorlatokat, és komplett edzéseket is (funkcionális edzést!) a blogban – http://bcatraining.hu/blog/! Nézzétek meg, használjátok őket! Mozogjatok sokat sokat, hiszen az immunrendszer erősítésének egyik pillére a mozgás! Sok folyadék, valóban értékes tápanyag bevitele mellett a mozgás során tudnak a tápanyagok a sejtfalba diffundálni az érfalon keresztül. Kérlek ezt ne felejtsétek el! Ha teheted menj napra, szabad levegőre!

Aki még nem tette, jelöljön be Facebookon – https://www.facebook.com/rzellei , és felveszem a Hinging Rider nevű titkos csoportba, ahol még további gyakorlatok szerepelnek, melyekkel színesítheted mozgás programodat!

Továbbá FaceTime direkt trainingeket tartok ugyanúgy, mint egy személyi edzés! Előre egyeztetett időpontban, ugyanúgy, mint kontakt tréning esetén, megbeszéljük milyen eszközeid vannak, és célodnak megfelelő 60 perces edzést tartok neked! Amennyiben olyan panaszaid vannak, melyek fájdalmat generálnak, mindenképp javaslom a direkt, azaz kontakt tréninget, tehát helyszínen történő tréninget.

 

 

On-line edzéstervet is készítek neked a gyakorlatok rövid videós bemutatásával együtt, ekkor direkt tréning nem történik, így korrekció sem. Ajánlom azoknak, akik már magabiztosan tudják a gyakorlatokat végrehajtani, tudják mire kell figyelniük. Ez kizárólag teljesen panaszmentes, egészséges embereknek ajánlott!

 

További rendelkezésig tehát tartom az órákat mind egyéni, mind kis csoportos szinten a fenti rend betartása mellett, melyhez a Ti közreműködésetek éppolyan fontossággal bír!

Mindez közös ügyünk, nyilván nem csak a tréningekre gondolván, így most be tudjuk bizonyítani, hogy képesek vagyunk együttműködésre, toleranciára és empátiára!

Nagyon nagyon köszönöm bizalmatokat, kitartó munkátokat! Bízom benne, hogy együttesen ezen a helyzeten is túl tudunk lenni, és folytatni a megkezdett munkát!

Vigyázzunk egymásra!

 

  1. 03. 14.

Király-Zellei Rita

KIRALY-ZELLEI RITA

Pre- és rehabilitációs edző

Preventív gerinc edző

Funkcionális tréner

Mummy Tummy tréner®

Triplex tréner®

Személyi edző

+36 (30) 952 8801

bcatrainingrita@gmail.com

www.bcatraining.hu

/bcatraining