fbpx

Koronavírus kapcsán tájékoztatás 2.0

Koronavírus kapcsán tájékoztatás – Kizárólag On-line trainingek érhetők el 2020.03.19-től folyamatosan! Csatlakozz Te is! Jelentkezés: bcatrainingrita@gmail.com

Kedvesek!

Hálásan köszönöm az eddigi hozzáállásotokat a mozgás programok digitális platformon történő folytatásához!

Nagyon köszönöm felelős gondolkodásotokat!

2 napja kiment ismertetőm után a jelenlegi sportoló társaimmal folyamatos kontaktban voltunk, és azt kell, hogy mondjam ennél jobb csapatot senki nem kívánhat magának!

Szuperek vagytok!

Csak 1-2 kivétel, aki még nem jelzett vissza, ez már önmagában elképesztő! Köszönöm, hogy ezeregy gondotok mellett igenis jut időtök arra is, hogy megtervezzétek közel és hosszútávú jövőbeni mozgásprogramjaitokat! Mindenben segítségetekre leszek ezután is!

Skype, FaceTime egyéni tréningre van lehetőség az árak változatlanok, a bérleteken szereplő alkalmak beválthatók, és igen családtagod is részt vehet ezeken 1 befizetett árért! Amilyen eszközöd van otthon, írd meg és beépítjük az edzéstervedbe!

Kiscsoportos edzéseket Facebook live videokon fogok tartani az adott csoportnak megfelelően, az újak is így indulnak már. A live videok a csoportokban megmaradnak így később is meg tudod őket csinálni, szintén felár nélkül, ugyanazokon az árakon, mint eddig. Természetesen, ha többen csináljátok otthon a családdal, annál jobb, hiszen mindenki érdeke, hogy mozgásban maradjon!

Továbbá készülnek folyamatosan a Hinging Rider és BCA training videok, melyeket programokban és csoportokban lehet majd megvásárolni. Részletek erről hamarosan!

Ha eddig hezitáltál, hogy belevágj valamelyik programba, mert messze laksz, vagy nehézkes volt időben integrálódni valamelyik csoporthoz, na most eljött a Te időd is!

Állapotfelmérést, kezeléseket jelenleg nem tudok biztosítani! Mozgásanalízist tudok végezni videos platformon.

Még egyszer köszönöm nektek! Vigyázzunk egymásra! Mozogjunk együtt! 2020.03.16.

Jelentkezz a bcatrainingrita@gmail.com e-mail címen vagy a 0630 952 8801 telefonszámon!