fbpx

BCAtraining power walking kiránduláshoz

Mozgás morzsák

A BCAtraining egy kis sorozatot indított kedvcsináló mozgásokból. Ez az egyik ötlet, melyet kifejezetten kismamáknak, kisgyermekes anyukáknak, vagy unokákra vigyázó idősebbeknek is ajánlok.

Több mozgás morzsáért likeold Facebook oldalunkat: https://www.facebook.com/bcatraining.hu

A kirándulás kifejezetten felértékelődött az utóbbi időben. A jóidővel most már a kisgyermekesek, kismamák is még többet tudnak sétálni az erdőben, kiránduló útvonalakon. A BCAtraining tavaszi szünetében is támogat kis mozgás morzsákkal, és ebben a videóban kifejezetten a szabadban való mozgáshoz kapcsolódó mini gyakorlat tippeket találsz.

Akár babakocsival, akár pici gyermekkel, vagy épp nagyobbodó pocakkal mész sétálni, nem a teljesítmény, tempo lesz a lényeg, hanem a szabad levegőn való tartózkodás. Ha egy kicsit, akár csak pár lépés erejéig kar, és módosított lábmozgásokat is beleteszel a sétába, egy, szinte teljes testes minitréninget végezhetsz. Vállövi, és felső háti szakasz tartására, mozgására nem mindig figyelünk a kiránduláson. Táska vagy épp a gyermek hordása esetén sokszor jön előre vállunk, ugyanígy babakocsi tolásakor, vagy egyszerűen csak hanyagul tartjuk, nem aktív szereplője a sétának. Ezzel a minitréninggel kicsit tudatosabbá tudod tenni. 1-2 perceket beiktatsz így a kirándulásodba, amikor csak eszedbe jut egy mozdulat, mind az izmoknak, fasciáknak, gerincnek kellemes, és hasznos impulzust adsz.

Végezd egészséggel, és kizárólag biztonságos körülmények között, ne csúszós, meredek, nagyon köves, stb. talaj esetén! Babakocsi tolása esetén értelemszerűen az egykaros mozdulatokat javasolt végezni, ahol páros bemutatás történik, azt is bátran végezd 1-1 karral, majd pár ismétlés után végezd el a másik oldalra is.

BCAtrainingben a Fitmummy kismama torna keretében és a TripleX gerinctréning krónikus derékfájdalmak megszüntetését célzó programjában sok ilyen, funkcionális gyakorlatot tanulunk, tudatosítunk, hogy a hétköznapi mozgások is örömtelik legyenek 😉

Fitmummy training: https://bcatraining.hu/mummy-tummy-trening/

TripleX training: https://bcatraining.hu/triplex-trening/

15 hetes komplett tréning: https://bcatraining.hu/treningek/15-hetes-program-a-fajdalommentes-eletert-kronikus-es-visszatero-derek-hatfajdalmak-eseten/

ÚJRA NYITVA VAGYUNK

GYÓGYTORNA, MANUÁLTERÁPIA, GYÓGYMASSZÁZS KEZELÉSEKRE TOVÁBBRA IS VÁLTOZATLAN FORMÁBAN VÁRUNK!

TRÉNINGEK, TORNÁK, JÓGA – a sport részleg, az alábbi feltételek mellett:

TripleX gerinctréning, Fitmummy kismama és szülés utáni tréning, BCAtraining funkcionális és sportrehabilitációs tréning, Hinging rider lovas mozgáskorrekciós tréning és 3D jóga, Senior tréning

Jelenleg személyes és hibrid formában elérhető tornák egyéni és kiscsoportos foglalkozásban.

194/2021 (IV.26.) kormányrendelet értelmében  a sporttevékenységek is újra folytathatók személyes részvétellel is a védettségi igazolvánnyal rendelkezők részére.

Május 17-től a BCAtraining a rendeletnek megfelelés mellett, a COVID infekció protokoll tartásával megnyitja a sportlétesítmény részleget is.

Az órarend feltöltve az Időpontfgolaló menüben!

Az egyéni foglalkozások mellett az alábbi csoportos órák érhetők el (csoportos óra 3 fő alatt nem kerül megtartásra, figyeld az időpontfoglalót!):

TripleX gerinctréning

Fitmummy szülés utáni tréning

BCAtraining funkcionális és sportrehab edzés

BCAtraining funkcionális és sportrehab senior tréning

Hinging rider lovas mozgáskorrekciós tréning

3D Yoga

Budapest, XIII. kerületében, könnyen megközelíthető helyen egy kellemes, barátságos, földszinti lakást alakítottunk át a tréningek, terápiák, kezelések helyszínévé!

Várunk szeretettel, mint egészséged támogatói! Csatlakozz egészségtudatos csapatunkhoz, ha számít hogy minőségi mozgás programot kapj, ahol figyelünk korábbi problémáidból adód eltérésekre is, és edzések mellett kezelésekkel, tanácsadással is támogatni tudunk! Mottónk: Légy hatékony és ne kártékony!

Fejlődj, erősödj, karcsúsodj, regenerálj, gyógyulj céltudatosan – a TE céljaidra szabjuk az órákat, ezért kizárólag kis létszámú csoport van a maximális figyelemért!

1139, Budapest, Petneházy utca 60.

bcatrainingrita@gmail.com