fbpx

Vége a derékfájásnak! Programra fel!

Vége a derékfájásnak! Programra fel!

Kifejezetten krónikus derékfájósoknak szóló programra invitállak!

Kinek szól?: akik szeretnének megszabadulni gyötrő fájdalmaiktól, és a mindennapi félelemtől, hogy mikor is jön a fájdalom!

 

Alapvetően 3 lépcsős programról van szó, de már az első lépcső is óriási változásokat tud hozni. A BCA tréning program alap lépcsői is ezek természetesen, a különbség az, hogy ez most kifejezetten derékfájásra fókuszál.

Ha lumbágót, isiászt diagnosztizáltak, vagy olyan korábbi porckorongsérved volt, mely néha most is bosszúságot okoz; vagy ha a reggelek nehezek, sok állás után fáj a derekad, vagy néha csak úgy beáll a derekad, akkor ez neked szól!

A program nem gyógytorna, és nem is fitness program, hanem valahol a kettő között egy olyan edukációs program, ahol megtanulod a saját tested kontrollálni.

Aki ismer, tudja, hogy tényleg tanítok, gyakorlatot és elméletet is – na nem kell beülni az iskolapadba, ne félj – csak egyszerűen képes leszel arra, hogy alap anatómiai ismeretek birtokában vizualizáld a tested ahogy mozgás közben működik. Így lényegesen hamarabb leszel képes a helyes mozgás kontrollált kivitelezésére, ha érted is mi miért történik úgy ahogy a testedben.

Az alap program 15 hetes, heti 1 alkalom közös tréninggel, és heti 2 további alkalom önálló tréninggel. Persze jöhetsz hozzám is többet, de ez nem feltétel.

 

Az első lépcső 5 alkalom, azaz 5 hét.  Karácsony előtt még kényelmesen bele is fér!

Tehát erre az 5 alkalomra keresek vagy párban, vagy személyi tréning keretében derékfájással küzdő, változtatni akaró, elhivatott embereket!

Ha úgy gondolod Te vagy az egyik jelentkezz!

Zuglóban fogom tartani a tréningeket!

Ha párban szeretnél jönni, a párt neked kell hozni!

Kivételes lehetőség! Élj vele, hogy ne kelljen fájdalommal élned!

A program bármikor kezdhető!

Keress bátran!

E-mail: bcatrainingrita@gmail.com

Tel.: +36 (30) 952 8801